05
dec
Nyomtatóbarát változat
MEGHÍVÓ


December 9.-én (szombaton) tartjuk egyesületi évzáró túránkat tagjainknak Tamás-kúton. Természetesen nyugodtan hozd magaddal családodat is (azért ez nem kifejezetten gyerek program!!).
Így tervezzük: Reggel 9-től várunk mindenkit a Háznál. Kijuthattok egyénileg (autóval – de ki vezet visszafelé???), vagy Bónusz Gyurival gyalogosan (az Egerből 8.50-kor induló felsőtárkányi busszal a Sziklaforrásig, majd 10 km gyaloglással Tamás-kútig).
Segítségetekkel sokat haladtunk az elmúlt hetekben a Ház és környékének rendbetételével. A múlt héten sikerült a terasz tetejének cseréje is. Ezért nem tervezünk már munkát szombatra. Bár, ha van még Bennetek egy kis lendület, akkor köszönettel (és pálinkával) fogadom, ha segítetek a favágásban és bepakolásban. A tevékenykedni akarók jöjjenek korábban, és esetleg jól jön egy-két hasító fejsze.
Ezért kérem az autóval érkezőket, hogy a forrásnál parkoljanak!
Délután 2-re időzítjük az ebédet. Sipos Viktor és Aranka jóvoltából ezúttal vadmalac lesz a menü. Hogy pontosan mi, azt még titok övezi. Innivalóról viszont mindenki gondoskodjon! Forralt bor azért lesz!
Ebéd után levezető poharazgatás, egymás pálinkáinak kóstolgatása és dicsérgetése, beszélgetés határok nélkül.
Arra kérlek benneteket, hogy jelezzétek nekem e-mailben (kovesgy01@t-online.hu) vagy telefonon (20/326-4943 ), hogy jöttök és mennyien! Már a malac miatt is!
Várunk!!
Áldott Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt Kívánok!

Köves Gyula

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
{SHARETHIS}